Fyrtioårsjubileum

Musikaliska Sällskapet firar 40-års-jubileum nu den 1 oktober. Då kommer vi att sjunga tillsammans under ledning av Stefan Parkman, äta gott i fin miljö, och tillsammans minnas många fina och goda tider av sammusicerande!

Du som tidigare sjungit i Filharmoniska Kören vill säkert vara med i vårt firande av den goda gemensamma dåtid vi delar. Vi har hittills nått ut med en inbjudan till alla Sällskapets nuvarande och tidigare medlemmar som vi känner till. Men har vår inbjudan inte nått dig vill vi gärna att du kontaktar oss.

Kom på festen och betala helpris för middagen 490 kr (gemensam sång före maten bjuder vi på)

ELLER: Bli medlem nu för normalavgiften 200 kr (och därmed får du medlemskap fram till 31 december 2023), och anmäl dig till festen för medlemspriset 195 kr.

Kontakta vår sekreterare Iwan Langermo (iwanlang@gmail.com) för att anmäla dig och få mer information.

Låt oss samlas så många som möjligt i minnets och musikens tecken!

Varma hösthälsningar från styrelsen
genom

Jeanette Clayton
ordförande


Tidigare konsert

Lars-Erik Larssons ”Förklädd gud” och tre motetter av Anton Bruckner framfördes av Musikaliska Sällskapet under ledning av Per Borin, numera professor vid Operahögskolan i Stockholm, i Frustuna kyrka i Sörmland söndagen den 14 oktober 2018. Sällskapet återuppstod som kör för detta tillfälle. Recitatör var Irene Lindh från Dramaten, sångsolister sopranen Tessan-Maria Lehmussaari från Operahögskolan och Magnus Billström, frilansande barytonsångare och f.d. medlem i Filharmoniska Kören. Instrumentalister var EricsBergskvartetten samt Barbro Lennstam, kontrabas, Maria Bolton, oboe och Elisabet Brander, piano. Det blev stor succé, det tyckte vi alla ca 40 sångare, medlemmar i Sällskapet plus några inkallade kompletteringar, och även den entusiastiska publiken som fyllde hela kyrkan!